Zoete Valentijn tijdens de kookclub in Inside54

Zoete Valentijn tijdens de kookclub in Inside54

feb 18, 2013
Door
Nog geen Reactie

Afgelopen donderdag 14 februari was het Valentijnsdag! En ook bij de kookclub van Inside54 stonden de hapjes in teken van het thema. De jongeren van Inside54 hadden 3 verschillende dingen bereid. Zo hadden ze chocoladelolly’s gemaakt, een aardbeien-room-dessert en marshmallows/lange vingers gedoopt in chocolade en besprenkelt met versiering. Alles was prima gelukt en er hing veel liefde in de lucht! 😉

 

Vind je het ook leuk om nieuwe dingen te maken en lekker bezig te zijn in de keuken kom dan op donderdag langs bij onze kookclub. We gaan om 15.00uur open en starten rond 15.30uur met de activiteit. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Misschien tot gauw!

 

Ps. Aanstaande donderdag 21 februari zijn wij gesloten i.v.m. de vakantie!


  • Nul251 Facebook