Vrijdag 22 februari Girls Scene Lounge in Inside54

Vrijdag 22 februari Girls Scene Lounge in Inside54

feb 22, 2013
Door
Nog geen Reactie

Lieve meiden, vanavond (vrijdag 22 februari) is er bij Inside54 een Girls Scene Lounge.  Deze avond is voor meiden tussen de 11 en de 14 jaar die woonachtig zijn in Beverwijk of Heemskerk. We starten om 19.00 uur en eindigen rond 21.00 uur.

 

Vanavond gaan twee meiden van de Girls Scene een Nail Art workshop geven, je kunt hier vrijwillig en gratis aan deelnemen. Verder is het gewoon een vrije avond waarin (bijna) alles 😉 gedaan mag worden! Verder is er gratis drinken en zijn er snacks. Hopelijk tot vanavond!

 

Groetjes Mariana

 

Ps Twee weken geleden hadden we de Girls Scene VIP. Deze meidenavond ging over zelfbeeld en tijdens deze avond hebben de meiden ook een statement gemaakt dat ze tegen pesten zijn!!

 


  • Nul251 Facebook