Opnames in Inside54

Opnames in Inside54

mrt 13, 2013
Door
Nog geen Reactie

Op het moment zijn er in Inside54 opnames voor een anti-discriminatie single die volgende week moet uitkomen. Rapper “High T” is vaak met z’n vrienden te vinden is bij Inside54. Hij verschijnt op een van de nummers. Vorige week had hij een tekst geschreven en vandaag was het dan zover dat het nummer werd opgenomen. Dit was voor hem de eerste keer dat hij zijn teksten tot leven zag komen in een opname. Na een paar takes stond zijn versie erop. De hele single zal door onze eigen Martin Vosse worden afgemixed. Op deze single zullen ook de leden van het Dichtersgilde – Rebelsen Uit Velsen afzonderlijk van elkaar een bijdrage leveren. Het belooft een mooie cd te worden die via deze website te downloaden zal zijn. Volgende week donderdag kun je het optreden live meemaken in Inside54.

 

 


  • Nul251 Facebook