Skate Event op De Blauwe Kikker tijdens Sportfair 2013

Skate Event op De Blauwe Kikker tijdens Sportfair 2013

apr 17, 2013
Door
Nog geen Reactie

Op zondag 12 mei 2013 zal SportFair Beverwijk plaatsvinden!!! Als partner van SportFair, organiseert het team van Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk), in samenwerking met Wijkgericht Werken, een Skate Event op skatebaan De Blauwe Kikker aan de Hoflanderweg.

 

Om 12.00 uur opent het Demoteam van Skatey.nl (elektrische skateboards). Vervolgens kunnen aanwezige bezoekers de skateboards uitproberen. Omstreeks 14.00 uur  zal het Skatepark Amsterdam Team een demo geven. Na de demo worden er skate-workshops (clinics) gegeven door de professionals van Skatepark Amsterdam. Vervolgens volgt er omstreeks 15.30 uur een Skate-off waarbij schitterende prijzen te winnen zijn. Voor deelname aan de workshops geef je je tijdens de dag zelf op. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je het gehele Skate-Event vrij kunt skaten om al je eigen kunsten te vertonen aan het publiek.

 

Op het buitenpodium (een oplegger beschikbaar gesteld door Transportbedrijf Brakenhoff) zullen de artiesten High-T & MC Beer, De KrimiKlownz, DJ Donkatron, DJ Jimicua en DJ Redstyle ervoor gaan zorgen dat het de hele middag een groot en swingend event gaat worden. Laatstgenoemde heeft inmiddels grote bekendheid gekregen als winnaar van de ‘Best 0251 Hardstyle DJ Contest’.

 

Omstreeks 17.00 uur is het event afgelopen. Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Stichting Welzijn Beverwijk tel: 0251-300300 en vragen naar Petra Visser of Marco Dalprà.

 

Nieuwsgierig naar de flyer? Klik hier (voorkant) en hier (achterkant). De poster vind je hier!!!

 

Skatey.nl filmpje:


 

 

 

 


  • Nul251 Facebook