Oproep: Werk mee aan jongerenkrant Paparazzi

Oproep: Werk mee aan jongerenkrant Paparazzi

apr 22, 2013
Door
Nog geen Reactie

Weet jij precies wat er in je wijk gebeurt? Vind je het leuk om mee te werken aan een jongerenkrant? En ben je lekker creatief? Dan is dit écht iets voor jou!!!

 

Vanaf 15 mei 2013 gaan we bij jongerencentrum INSIDE 54 aan de slag met het maken van de jongerenkrant Paparazzi, die voor de zomer verschijnt. Paparazzi wordt gemaakt voor en door jongeren, die in de Broekpolder wonen. Je helpt mee met het bedenken van de onderwerpen en je krijgt ook nog gave workshops interviewen en fotografie van professionals. Natuurlijk ga je zelf ook op pad om mensen te interviewen, maak je foto’s en schrijf je stukjes.

 

De redactiebijeenkomsten, van hooguit 1,5 uur, beginnen op woensdag 15 mei en zullen daarna om de week zijn. Als je kan, zou het heel tof zijn als je één van de redacteuren wordt. We geven een gezellig en speciaal Paparazzi feest als we de krant lanceren! Leeftijd 11 tot 18 jaar, kosten 5 euro per persoon

 

Sta je nu al te springen van enthousiasme? Stuur dan gauw een mailtje met je contactgegevens naar elisa.zinga@welzijnswb.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je all ins & outs te vertellen.

 


  • Nul251 Facebook