Kennemer Battle

Kennemer Battle

mei 15, 2013
Door
Nog geen Reactie

Kennemer Records, een klein muzieklabel uit Beverwijk, organiseert de tweede editie van Kennemer Battle op vrijdag 31 mei 2013. De locatie van dit spektakel is Beachbar in Beverwijk. Met dit evenement proberen de jongens van Kennemer Records de jeugd dichter bij elkaar te brengen en tegelijkertijd de lokale hiphop leven in te blazen.

 

Kennemer Battle
Dit jaar is het tijd voor de tweede editie van Kennemer Battle. Vorig jaar maart was het de eerste keer, maar het was een enorm succes. Veel jongeren zijn afgekomen op het feest, waar verschillende lokale rappers het tegen elkaar opnemen in freestyle battles. Freestyle battles zijn wedstrijden waarin twee rappers tegenover elkaar staan en waar zij om de beurt elkaar proberen af te troeven op een rapbeat. Deze rappers verzinnen ter plekke de raps, die doorgaans gaan over hun tegenstander. Het publiek bepaalt achteraf wie zij de beste vinden door te juichen voor hun favoriet.

 

Lokale hiphop
Kennemer Battle brengt de jeugd bij elkaar. Het publiek wordt getrakteerd op de beste lokale, nationale en internationale hiphop. Vooral het lokale aspect is belangrijk. Tijdens deze avond kunnen jongeren kennismaken met de rapmuziek die in Beverwijk en omstreken wordt gemaakt. Dit motiveert rappers uit de buurt om muziek te maken en creëert nieuwe mogelijkheden tot samenwerkingen.

 

Rappers
Kennemer Battle is nog op zoek naar deelnemers. De winnaar gaat naar huis met een trofee en €75,00. Degene die de tweede prijs wint gaat naar huis met €25,00. Deelnemers kunnen zich opgeven via kennemerrecords@gmail.com of door te bellen naar 06-14840934.

 

Entree
Beachbar opent op vrijdag 31 mei 2013 om 20:30 uur haar deuren voor Kennemer Battle. De entree is slechts €3,00 en iedereen boven 16 jaar is van harte welkom. Beachbar is gevestigd aan het begin van de Breestraat, dichtbij de kruising met de Alkmaarseweg op nummer 155A.

 

De PDF van de poster vind je hier!!!

 


  • Nul251 Facebook