Straatvoetbaltoernooi op de Oever

Straatvoetbaltoernooi op de Oever

Het mooie weer vraagt om leuke activiteiten en voetballen met je vrienden is zo’n activiteit. Dit keer organiseert kinderwerk i.s.m. Nul251  (allebei Stichting Welzijn Beverwijk) een straatvoetbaltoernooi op zondag 9 juni.

Het toernooi  zal beginnen om 12.00 uur  op het speelterrein op de Oever in beverwijk. Er zijn geen kosten voor de teams of individueel bij deelname aan dit gezellige toernooi. Tijdens deze activiteit worden gratis appels en pakjes drinken gesponsord door Dekamarkt Spoorsingel.

 

 

Dus, ben jij tussen de 8 en 15 jaar en heb je zin in een sportieve zondagmiddag dan kan je je opgeven en/of info voor dit toernooi door mailen naar acar@welzijnswb.nl / jordens@welzijnswbs.nl of bellen naar 0251-300354 / 0251-300396. We zien jullie allemaal op de Oever!


  • Nul251 Facebook