Nul251 sluit seizoen af met Frisfeest

Nul251 sluit seizoen af met Frisfeest

jun 20, 2013
Door
Nog geen Reactie

Het heeft even geduurd maar eindelijk schijnt de zon!!! Nu maar hopen dat we een lange lome zomer krijgen. Over een paar weken gaan alle scholen dicht voor een welverdiende vakantie. Ook de beide jongerencentra van Nul251, Inside54 en Place2Be  zullen beperkt open zijn. Gedurende de zomervakantie zullen initiatieven vanuit de jongeren zelf, ondersteund worden door de aanwezige jongerenwerkers. Maar voordat dit allemaal zover is willen we samen met tieners en jongeren uit Beverwijk, Broekpolder en Wijk aan Zee en de vrijwilligers van Nul251 een spetterend eindfeest vieren.  Een beter begin van je vakantie kan je jezelf niet toewensen.

 

Op vrijdag 5 juli gaan de deuren van Club Second Life speciaal open voor de jongere bezoekers in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Het dak gaat eraf tussen 19.00 en 23.00 uur door een klein leger van jonge DJ’s en artiesten uit Beverwijk en omstreken met als hoofdgasten de winnaars van twee wedstrijden:  Dj Lenneart (Velserbroek 2013) en Redstyle (Beverwijk 2012).  Voor slechts €5,00 inclusief een non- alcoholisch verrassingsdrankje ben je binnen en kan jij samen met jongerenwerkteam Nul251 een gedenkwaardige afsluiter van seizoen 2012-2013 maken. Dus geen smoesjes of excuses, zorg dat je vrijdag 5 juli om 19.00 uur aanwezig bent als de deuren van de club speciaal voor jou opengaan! Club Second Life is te vinden op het Julianaplein 47 in Wijk aan Zee.

 

Wil je meer informatie over het evenement of over de jongerenwerkers van Team Nul251 mail dan naar william@welzijnswb.nl of bel naar 06-18482635.

 

Check hier het grote formaat van de poster!!!

 

 

 


  • Nul251 Facebook