Foto’s and more…. Zomerfestival Broekpolder

Foto’s and more…. Zomerfestival Broekpolder

Afgelopen weekend was het dan zover en kon het Zomerfestival Broekpolder beginnen. Zelf kon ik helaas vrijdag bij de opening niet aanwezig zijn. Het beloofde in ieder geval zaterdag een mooie dag te worden. De blauwe lucht liet zich steeds meer zien en het zonnetje deed goed haar best.

 

Tijdens de opbouw van de Lasergame experience, die wij, nul251, samen met het Zomerfestival hebben kunnen neerzetten voor de jongeren, stonden de eerste Lasergamers al te wachten. De hele middag was het druk en stond er een rij te wachten. Dankzij de medewerkers van Action Events, een vrijwilliger van het Zomerfestival en onze vrijwilliger Zion (en Florian) verliep het allemaal vlot. Tot 17.00 uur is het druk geweest en helaas hebben we er ook een aantal die na 17.00 uur kwamen moeten teleurstellen.

 

Natuurlijk heeft onze fotografe Lenie weer leuke foto’s gemaakt. Van elke groep is sowieso een groepsfoto gemaakt plus de rest. Voor alle foto’s klik hier.

 

Het hele Zomerfestival was een groot feest, goed georganiseerd en via de weg wil ik een groot compliment geven aan alle vrijwilligers van het Zomerfestival Broekpolder die dit weekend weer mogelijk hebben gemaakt. Wij en de jongeren hebben heel veel lol gehad en zijn volgend jaar graag weer van de partij….Bedankt voor een mooie dag.

 

 

 

 


  • Nul251 Facebook