Datum ‘Best 0251 Hardstyle DJ Contest’ is bekend!!!

Datum ‘Best 0251 Hardstyle DJ Contest’ is bekend!!!

sep 12, 2013
Door
Nog geen Reactie

De datum staat!!! De tweede editie van de ‘Best 0251 Hardstyle DJ Contest’ is op vrijdag 8 november 2013 in LUA te Beverwijk. Zet ‘m in je agenda of omcirkel de datum op je kalender zodat je het niet vergeet en erbij kunt zijn!!!  Deze avond gaan minimaal 6 DJ’s het tegen elkaar opnemen in een epische strijd om de titel ‘Best 0251 Hardstyle DJ’.

 

 

 

 

Als je wilt meedoen stuur dan een mix van 30 minuten via www.wetransfer.com naar william@welzijnswb.nl Het liefst met een eigen track erin (mag ook een intro zijn). Zet daarbij je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Het is een 0251 contest wat inhoudt dat je in 1 van de gemeente moet wonen waarvan het kerngetal begint met 0251 als je mee wilt doen.De deadline om je mix in te sturen is vrijdag 25 oktober 2013. De deelnemers die mee mogen doen zullen uiterlijk 4 november bericht van ons ontvangen. Blijf dus oefenen op je mix want het kan zomaar zijn dat je pas vier dagen van tevoren hoort of je mee doet. Check de komende tijd www.nul251.info voor meer info over het evenement en de gast-dj’s!!!

 

 


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook