Best 0251 Hardstyle DJ Contest 2013

Best 0251 Hardstyle DJ Contest 2013

okt 7, 2013
Door
Nog geen Reactie

Het jongerenwerk van Stichting Welzijn Beverwijk (Nul251) en Stichting Welschap organiseren in samenwerking met LUA Events de tweede editie van de Best 0251 Hardstyle DJ Contest.

 

Hardstyle is nog steeds één van de populairste muziekstromingen bij jongeren op dit moment. Zeker ook in Beverwijk, Heemskerk en omstreken zo bewijst het aantal jongeren uit de IJmond Noord dat massaal naar feesten gaat als Thrillogy en Defqon.

 

Net als in 2012 willen we weer weten wie nu eigenlijk de beste Hardstyle DJ van Beverwijk, Heemskerk en omstreken is? Vorig jaar was de DJ wedstrijd een groot succes met als winnaar de in Heemskerk woonachtige Redmar Esser, inmiddels beter bekend als DJ Redstyle.

 

Op vrijdag 8 november 2013 zal in LUA aan de Hoflanderweg 104 in Beverwijk, de tweede editie van ‘The Best 0251 Hardstyle DJ Contest’ plaatsvinden. Iedereen in de leeftijd van 16 jaar tot en met 25 jaar en woont in Beverwijk, Heemskerk en omstreken kan zich nu inschrijven voor deze unieke wedstrijd waarin alledrie Hardstyle varianten (Early, Mainstream en Raw Hardstyle) zijn toegestaan.

 

Als je wilt meedoen stuur dan een mix van 30 minuten via www.wetransfer.com naar william@welzijnswb.nl. Het liefst met een eigen track erin (mag ook een intro zijn). Zet daarbij je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Uiteraard vinden wij het ook leuk om te weten waarom je meedoet. De deadline om je mix in te sturen is vrijdag 25 oktober 2013. De deelnemers die mee mogen doen zullen bericht ontvangen van ons tussen maandag 28 oktober en 4 november. Blijf dus wel oefenen op je mix want het kan zomaar zijn dat je pas vier dagen van tevoren hoort of je mee kan doen.

 

In de wedstrijd zelf zal door een jury van drie personen uit de Dancescène je mix beoordeeld worden op techniek, platenkeuze en hoe je omgaat met je publiek. Daarnaast heeft het publiek zelf ook een stem. Dus hoe meer mensen je meeneemt die je aanmoedigen, hoe groter de kans dat je wint.

 

Dan is het tijd om nu naar buiten te brengen wat er te winnen valt!! We pakken dit jaar groter uit dan voorheen. Dit zijn de prijzen van dit jaar:

– Een fotoshoot door Maico Groot.

– Een seminar in Point [44] studio.

– Een openingsact bij een evenement van NRG Vibe.

 

Maar dat is nog niet alles!!! Als klap op de vuurpijl heeft het jongerenwerk een sponsordeal weten te regelen bij ToneControl.nl en Pioneer DJ Benelux. Hierdoor is de hoofdprijs een heuse DDJ-SR.

 

Voor vragen over de wedstrijd of over het evenement kan je mailen naar william@welzijnswb.nl of bel 0251-300300 en vraag naar William.

 

 

 


  • Nul251 Facebook