Groep 8 Disco Inside de Polder

Groep 8 Disco Inside de Polder

Vanuit een initiatief van Floortje en haar moeder was het afgelopen vrijdag dan zover, de eerste Groep 8 Disco Inside de Polder. Voor deze groep 8 disco hadden Rosa (groep 8 Panta Rhei)  en Floortje (groep 8 De Zeester) uitnodigingen gemaakt. Deze werden op de drie basisscholen in de Broekpolder aan alle kinderen die in groep 8 zitten uitgedeeld, want alleen met deze uitnodiging kwam je binnen. Alhoewel de groep 8 disco om half acht zou beginnen stonden de eerste genodigden al voor die tijd binnen in het jongerencentrum Inside54. Na wat opstart en technische problemen met het geluid kon het feest goed beginnen. Binnen een uur waren er 109 genodigden binnen en de sfeer zat er al snel goed in. Van polonaise tot Katy Perry en van Taylor Swift tot house werd er gedraaid waardoor er flink gedanst en gehost werd.

 

Om 22.00 uur was het dan afgelopen en stond het buiten Inside54 vol met ouders die hun kinderen weer kwamen op halen. Al met al een zeer geslaagde avond, dat zeker een vervolg gaat krijgen, maar hier krijgt iedereen die in groep 8 zit vanzelf weer een uitnodiging voor. En natuurlijk met dank aan alle vrijwilligers en d.j.’s bestaande uit tieners, jongeren en moeders uit de Broekpolder e.o. die deze avond hard hebben gewerkt om de groep 8 disco tot een succes te maken. Wil je zelf zien hoe de groep 8 disco was klik hier voor alle foto’s en filmpjes van deze avond.

 

Bij deze wil ik graag Lucas, Jeremy en Richard bedanken voor het draaien,  Zoȅ, Quinty en Chris die heel hard achter de bar hebben gewerkt zodat iedereen genoeg te drinken had, Zion en Chey voor het fietsvrij houden van de ingang van Inside54 en later de lichteffecten tijdens de disco en Nathalie en Meta die de entree bij de deur deden en nog heel veel andere dingen om deze avond tot een succes te maken. Wordt vervolgd.

 


  • Nul251 Facebook