Nieuwe gezichten bij Inside 54

Nieuwe gezichten bij Inside 54

okt 28, 2013
Door
Nog geen Reactie

Hallo allemaal, ik ben Anh, 24 jaar oud en woon in Hoorn. Ik volg momenteel de opleiding
Sociaal Juridisch Dienstverlening op de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit nu in het tweede jaar en jullie zullen mij in de periode van oktober 2013 tm december 2013 regelmatig bij Inside54 zien. Ik zal in deze periode als vrijwilliger helpen bij activiteiten en andere dingen waar het bij nodig is. Tot gauw allemaal!

 

 

 

 

 

Mijn naam is Mohsen en ik ben 22 jaar. Ik studeer aan de Hogeschool van Amsterdam en doe de opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening. Net als Anh doe ik vrijwilligerswerk bij Inside54, ik zal er voornamelijk zijn op de maandagavond en donderdagmiddag. Ik kijk er naar uit en zie jullie graag bij Inside54!


  • Nul251 Facebook