Horror Disco in buurtcentrum De Schuilhoek

Horror Disco in buurtcentrum De Schuilhoek

okt 31, 2013
Door
Nog geen Reactie

De donkere dagen zijn weer begonnen en dus gaan we met z’n allen een avondje lekker dansen en griezelen! Op vrijdag 15 november organiseren Stichting Welschap Heemskerk en Stichting Welzijn Beverwijk in buurtcentrum De Schuilhoek een horror disco speciaal voor de jongere bezoekers in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar. Er zijn verschillende dj’s waaronder DJ Lucas van 12 jaar die ervoor gaat zorgen dat het lekker los gaat. De entree is slechts €3,00 en daar krijgen de eerste 50 bezoekers ook nog een griezelmocktail bij. We zijn open van 20.00 uur en we sluiten om 22.45 uur. Adres van de Schuilhoek is: Bronckhorststraat 1.

 

 

Lijkt het jou nou ook leuk om te draaien op dit spetterende feestje en ben je tussen de 11 en 15 jaar? Er is nog plaats voor 1 dj. Dus wat moet je doen?
Stuur ons een leuk filmpje waarop je aan het draaien bent ons door. Degene met het leukste filmpje mag bij ons komen draaien.

 

 

Voor meer info over de horror disco of het sturen van het filmpje mail naar: amber.veldhoen@welschap.nl of bel: 06-06-14978727 (vragen naar jongerenwerker Amber).


  • Nul251 Facebook