Zes deelnemers gaan strijden om de titel: The Best 0251 Hardstyle Dj Contest

Zes deelnemers gaan strijden om de titel: The Best 0251 Hardstyle Dj Contest

nov 5, 2013
Door
Nog geen Reactie

Het jongerenwerkteam van Stichting Welzijn Beverwijk (Nul251) en Stichting Welschap is, in samenwerking met LUA Events, bezig de laatste hand te leggen aan de DJ contest die vrijdag 8 november aanstaande plaats gaat vinden in LUA aan de Hoflanderweg 104 in Beverwijk. De deelnemers staan te trappelen van ongeduld en zijn er helemaal klaar voor. De juryleden en de gast dj’s hebben ons gemeld dat ze er zin in hebben. Dan rest ons nog de timetable, het laatste nieuws, de inhoud van de wedstrijd en de huishoudelijke mededelingen.


Timetable

 

21.30 – 22.30 uur       DJ Baba

22.30 – 01.15 uur       De 0251 DJ Contest met: Paradox, R-T-Fact, Invictus, Skyga, Abductor, The Rewinder

01.15 – 02.15 uur       Bass Invaders

02.15 – 03.15 uur       DJ Redstyle
03.15 – 03.20 uur       Bekendmaking winnaar

03.20 – 03.45 uur       Winnaar sluit af

 

Het laatste nieuws

Anders dan vorig jaar wint dit keer iedereen iets. Hardstyle-organisatie NRG Vibe heeft een uur gereserveerd voor de winnaar op het eerst volgende evenement in 2014. De winnaar mag een mix ten gehore brengen in het programma Fridance van Ricardo Reza & Mésia op radio Haarlem 105. Fotograaf en multimediaspecialist Maico Groot biedt een gratis fotoshoot aan in jongerencentrums Place2Be en/of Inside 54 voor de winnaar én degene die op de  tweede plaats eindigt. Alle deelnemers krijgen een studioseminar met Steve Doting van Point [44] Records aangeboden. Maar het gaat uiteindelijk om de hoofdprijs. Dankzij een vette sponsordeal bij ToneControl.nl en Pioneer DJ Benelux is de hoofdprijs een heuse Pioneer DDJ-SR.

 

De inhoud van de wedstrijd
Het evenement beginnen we om 21.30 uur met een lekkere warming up van DJ Baba (bekend van Multigroove). Daarna begint om 22.30 uur de wedstrijd. Er zal eerst een loting plaatsvinden waarbij gekeken wordt in welke volgorde er gedraaid gaat worden. Daarna gaan de artiesten een set van maximaal 30 minuten draaien. De juryleden bestaande uit Martijn van Langen (organisator Rebirth Events) en de Bass Invaders (Hardstyle producers op Italiaanse Arsenic label) zullen het dj’s beoordelen op techniek, platenkeuze en show. Alle hardstyle varianten zijn geoorloofd (mainstream, early en/of raw). Daarnaast heeft het publiek ook een stem. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een stemformulier waarop alle dj’s staan. Deze dient na de wedstrijd ingevuld en wel te worden ingeleverd bij de organisatie.

 

Tijdens het beraadslagen van de juryleden zullen eerst de Bass Invaders hun DJ-kunsten ten gehore brengen. Daarna zal de winnaar van 2012 DJ Redstyle het feest compleet maken door nogmaals te laten horen waarom hij de titel in 2012 heeft gewonnen. Rond de klok van 03.15 uur zal de jury de winnaar bekendmaken. Na de prijsuitreiking zal deze het evenement op feestelijke wijze afsluiten.

 

Huishoudelijke mededelingen

De entree is €5,00. De minimale leeftijd om binnen te komen is 16 jaar. Bij twijfel kan om je ID worden gevraagd. LUA ligt aan de Hoflanderweg 104, tegenover sporthal de Walvis en naast skatepark de Blauwe Kikker. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de mensen die met de auto komen. Voor vragen over de wedstrijd of over het evenement kan je mailen naar william@welzijnswb.nl of bel 0251-300300 en vraag naar jongerenwerker William.

 

 


  • Nul251 Facebook