And the winner is……….DJ Invictus

And the winner is……….DJ Invictus

nov 10, 2013
Door
Nog geen Reactie

Sommige wedstrijden zijn spannend maar zo spannend als deze zal niet vaak meer gebeuren. Afgelopen vrijdag 8 november was dan eindelijk het jaarlijks terugkerende dj wedstrijd in LUA, Beverwijk. Na een epische strijd tussen de 6 deelnemers (Skyga, Invictus, Abductor, The Rewinder, Paradox en R-T-Fact) bleek bij de eerste 3 deelnemers (Paradox, Invictus en R-T-Fact) slechts een paar punten verschil te zitten.
De jury had het als volgt gejureerd:

 

R-T-Fact: 28,5 punten
Paradox: 31 punten
Invictus: 31 punten

 

Het kwam er uiteindelijk op neer dat de publieksstem de doorslaggevende zou worden. Degene met de meeste publieksstemmen kreeg namelijk 4 punten erbij. Spannender kon het haast niet worden dachten wij.
Ook hierbij was er tot op het laatst moment een gelijkstand tussen Paradox en Invictus. Maar uiteindelijk bij de laatste 2 stemmen had het publiek als volgt gestemd:

 

R-T-Fact: 22 stemmen
Paradox: 26 stemmen
Invictus: 27 stemmen

 

Met maar slechts 1 stem verschil won DJ Invictus van DJ Paradox en daarmee de titel “Best 0251 Hardstyle DJ 2013”. Daarnaast won hij ook een Pioneer DDJ-SR en een boeking op het eerstvolgende evenement van NRG Vibe.

Nul251 bedankt van hieruit naar alle deelnemers, artiesten, Addicted to Sound, vrijwilligers en locatie voor een fantastisch evenement. Deze blijft voorlopig in ons geheugen! Een speciale dank gaat uit naar de sponsors: ToneControl.nl, Pioneer DJ Benelux, NRG Vibe, Maico Groot.nl, Point [44] Records.

Voor de foto’s van deze superavond, klik hier!

 


  • Nul251 Facebook