Mike van der Putten uit Beverwijk wint The Best 0251 Hardstyle DJ Contest

Mike van der Putten uit Beverwijk wint The Best 0251 Hardstyle DJ Contest

nov 12, 2013
Door
Nog geen Reactie

Vrijdag 8 november jongstleden ging het dak bij LUA er af. De tweede editie van The Best 0251  Hardstyle DJ Contest, georganiseerd door het jongerenwerk van Stichting Welzijn Beverwijk  (Nul251) en Stichting Welschap vond plaats en was een daverend succes.

 

Zo’n 250 bezoekers waren getuige van zes getalenteerde jonge hardstyle dj’s uit de IJmond met als  uiteindelijke winnaar Mike van der Putten aka DJ Invictus uit Beverwijk op de hielen gezeten door Stephanie Helena aka DJ Paradox uit Velsen. Uiteindelijk bleken de nummer 1 en 2 maar één stem verschil te hebben.

 

De avond begon met een lekkere warming-up van DJ Baba & gast-dj Mini. Vervolgens vond de loting plaats tussen de zes deelnemers en werd de volgorde van draaien bepaald. Alle deelnemende DJ’s -voormalig leerlingen van Jordens DJ school– draaiden een zeer goede set en de juryleden waren erg onder de indruk van het hoge niveau bij allemaal. Tijdens het juryberaad draaide eerst de Haarlemse Bass Invaders gevolgd door Redmar Esser aka DJ Redstyle (winnaar 2012) die met een spetterende set het hele publiek uit hun dak liet gaan.

 

DJ Invictus en DJ Paradox waren beide, na de puntentelling van de jury, ‘The Best’. Maar er kan er maar één winnen en dus moest het aanwezige publiek de doorslag geven over wie de titel ‘Best 0251 Hardstyle DJ’ zou krijgen. De stemformulieren werden geteld en opnieuw geteld en de uitslag was daar: DJ Invictus is de beste hardstyle DJ van 0251.

 

Het prijzenpakket van deze avond loog er, dankzij diverse sponsoren, ook niet om. De hoofdprijs was een Pioneer DDJ-SR, beschikbaar gesteld door ToneControl.nl en Pioneer DJ Benelux en een optreden bij het eerstvolgende evenement van dance-organisatie NRG Vibe. Daarnaast krijgen de winnaar DJ Invictus en de nummers twee en drie, DJ Paradox en DJ R-T-Fact een fotoshoot bij MaicoGroot.nl
Alle zes de deelnemers krijgen een studioseminar aangeboden bij Point [44] Records zodat ze in de toekomst eventueel ook kunnen gaan produceren.

 

Nul251.info wil hierbij alle vrijwilligers, samenwerkingspartners, sponsoren, deelnemers, artiesten en publiek bedanken voor dit gedenkwaardige evenement wat zonder enig incident in verlopen.

Foto’s van het event vind je hier.


  • Nul251 Facebook