Beursvloer IJmond

Beursvloer IJmond

nov 19, 2013
Door
Nog geen Reactie

Wat is Beursvloer IJmond Noord? 

 

De Beursvloer is een initiatief van het bedrijfsleven en de Gemeentes Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest, met als doel de samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties te stimuleren en te ontwikkelen en de sociale binding in De IJmond te vergroten. Het is dé plek waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en kunnen handelen in menskracht, middelen, kennis en klussen. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander wellicht zeer gewenst. Geld is hierbij taboe.

 

Hoe werkt het?

Alle bedrijven en maatschappelijke organisaties die van tevoren zijn aangemeld gaan met elkaar netwerken en handelen in betrokkenheid. De vragers hebben hun wensen zo goed mogelijk voorbereid en gaan op zoek naar geschikte aanbieders. De doelstelling is om zo veel mogelijk matches tussen aanbieders en vragers tot stand te brengen. Goede matches, leuke matches, onverwachte matches…

 

Natuurlijk gaan wij hier vanmiddag heen om te proberen zoveel mogelijk matches te maken voor bijvoorbeeld nieuwe barkrukken in Inside54 of bestrating en bankje voor buiten bij de nieuwe Place2Be of een cursus fotobewerking voor de jongerenkrant Paparazzi of nieuwe spellen voor de spelcomputers, etc, etc.

 

Hierdoor zal Place2Be vanmiddag gesloten zijn want de Beursvloer IJmond begint al om 15.00 uur, maar we hopen met veel leuke matches terug te komen….jullie horen het snel wat we allemaal hebben weten te regelen…

 

 

 

 

 


  • Nul251 Facebook