Tieners werken keihard in nieuwe Place2Be

Tieners werken keihard in nieuwe Place2Be

jan 8, 2014
Door
Nog geen Reactie

Voor de kerstvakantie hadden ze al een en ander verhuist naar de nieuwe locatie van tienercentrum Place2Be maar van indelen was het nog niet gekomen. Vandaag gingen jongerenwerkers van Nul251 en een groep tieners verder aan de gang met het gereedmaken van de nieuwe Place2Be. Deze week nog even de puntjes op de spreekwoordelijke i en na het weekend zijn we weer operationeel.

 

De jongerenwerkers van team Nul251 willen alle tieners, vrijwilligers en stagiaires (ook degenen die niet op de foto staan) die geholpen hebben met de verhuizing heel erg bedanken. Zonder jullie was het nooit zo snel gegaan. Top!!!

 

Oh ja, voor degenen die het nog niet weten…. Place2Be is vanaf heden te vinden aan de Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. Het bevindt zich in een ruimte achterin buurthuis Wijk aan Duin maar heeft wel een eigen ingang. We hopen je snel te zien!!

 

 


  • Nul251 Facebook