Datum ‘ 0251 Hardcore DJ Challenge’ is bekend!!!

Datum ‘ 0251 Hardcore DJ Challenge’ is bekend!!!

jan 23, 2014
Door
Nog geen Reactie

De datum staat!!! De eerste editie van de ‘0251 Hardcore DJ Challenge’ is op vrijdag 21 maart 2014 in LUA te Beverwijk. Zet ‘m in je agenda of omcirkel de datum op je kalender zodat je het niet vergeet en erbij kunt zijn!!!  Deze avond gaan minimaal 7 DJ’s het tegen elkaar opnemen in een epische strijd om de titel ‘Best 0251 Hardcore DJ 2014’.

 

 

 

Als je wilt meedoen stuur dan een mix van minimaal 30 minuten via www.wetransfer.com naar william@welzijnswb.nl Het liefst met een eigen track erin (mag een mash-up, megamix of een intro/outro zijn). Zet daarbij je naam, telefoonnummer en e-mailadres. De deadline om je mix in te sturen is vrijdag 7 maart 2014. De deelnemers die mee mogen doen zullen uiterlijk 14 maart bericht van ons ontvangen. Blijf dus oefenen op je mix want het kan zomaar zijn dat je pas een week van tevoren hoort of je mee doet. Check de komende tijd www.nul251.info voor meer info over het evenement, die fantastische hoofdprijs en de gast-dj’s!

 


  • Nul251 Facebook