BUUV. Wat doe jij al voor je buur(t)?

BUUV. Wat doe jij al voor je buur(t)?

jan 29, 2014
Door
Nog geen Reactie

Vanaf 7 maart 2014 gaat de sociale buurtmarktplaats BUUV van start in de IJmond (Velsen, Beverwijk, Heemskerk). BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners. Bij BUUV gaat het om diensten die je als bewoners voor elkaar kan doen. Zonder dat er direct iets tegenover staat. Dit kan van alles zijn: koken, gezelschap, het uitlaten van de hond, een lift naar de dokter, een klusje in huis of hulp in de tuin. Iedereen heeft wel eens een vraag en ook iets te bieden.

 

Om te zorgen dat zo veel mogelijk bewoners straks gebruik gaan maken van BUUV zijn we op zoek naar ambassadeurs. Ambassadeurs zijn mensen die het idee van BUUV goed vinden, mensen die zelf al iets doen voor een ander en anderen hier ook enthousiast voor willen maken. Als ambassadeur kan je bijvoorbeeld een eigen BUUV prikbord bijhouden, een spreekuur houden in de wijk, informatie geven aan andere bewoners  of meewerken aan promotie-acties. Ook kan je als ambassadeur op de fotozodat je herkenbaar bent in jouw wijk. We zoeken voor elke wijk een ambassadeur, meld je dus nu aan!

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de vrijwilligerscentrale Beverwijk / Heemskerk via T: 0251-676886.

 

 


  • Nul251 Facebook