Fotoshoot @ GirlzPlace

Fotoshoot @ GirlzPlace

jan 29, 2014
Door
Nog geen Reactie

Girlz Place is een gezellige hangplek voor girlz only op elke eerste woensdag van de maand, een initiatief van nul251.info, de organisatie voor jongeren van Stichting Welzijn Beverwijk. Op woensdag 5 februari is er weer een GirlzPlace voor meiden van 12 tot en met 15 jaar.

 

Voor deze GirlzPlace zijn de meiden zelf met het idee gekomen om een fotoshoot te gaan houden bij de graffiti van Place2Be. Dus zo gezegd zo gedaan. Met dank aan onze vrijwilligster Amali  kun je op woensdag 5 februari tijdens de GirlzPlace een fotoshoot laten maken door twee professionele fotografen: Ytos digitale fotografie en fotostudio Manja.

 

Hoewel we binnen in een studiosetting aan de slag gaan, is het thema StreetStyle. Weet je niet precies wat StreetStyle is check dan onze website daar staan foto’s op zodat je hiervan een beeld krijgt. Natuurlijk is er drinken en wat lekkers aanwezig. Kom dus naar Tienercentrum Place2Be op ons nieuwe adres aan de Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. We zijn ook te vinden op Facebook. Girlz Place is van 18.30-21.45 uur en de eigen bijdrage voor deze avond is € 2,50 per persoon.

 

Wil je meer informatie: mail naar info@nul251.info of petra.visser@welzijnswb.nl. Je kunt natuurlijk ook altijd even langs komen bij Place2Be als je nog vragen hebt.

 

 


  • Nul251 Facebook