Fotoshoot @ GirlzPlace een succes

Fotoshoot @ GirlzPlace een succes

feb 6, 2014
Door
Nog geen Reactie

Gisteravond  was het dan weer zover, de Fotoshoot bij GirlzPlace in Place2Be. De fotografen Yljas van Ytos digitale fotografie en Manja van fotostudio Manja hadden er weer zin in. Om half zeven druppelde de eerste meiden binnen. Na een wat schuchtere strat kwamen de meiden helemaal los toen er een winkelwagentje en een grote roze zitzak bij de fotoshoot werd betrokken.

 

Check de pagina van Ytos digitale fotografie https://www.facebook.com/ytosdigitalefotografie  én de pagina van fotostudio Manja https://www.facebook.com/fotostudiomanja en download je eigen foto’s zodra ze online staan. Nabestellen kan ook; de instructies daarvoor komen in het album te staan.

 

We kunnen zeggen dat het een hele geslaagde avond was waar veel leuke foto’s zijn gemaakt. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar…..

 

Op de foto’s staan onder andere Demi, Nikki, Lisanna en Elize.

 

 

 


  • Nul251 Facebook