Workshop schermen bij Teth

Workshop schermen bij Teth

feb 17, 2014
Door
Nog geen Reactie

Schermen is een flitsende sport, elegant en voor elke leeftijd. Op ieders niveau ontwikkelt het behendigheid, inzicht, reactiesnelheid en doorzettingsvermogen. Birgitta Perton-Janssen, onlangs nog genomineerd en gekozen door de gemeente Castricum als sportvrouw van het jaar en directeur en sporttrainer bij stichting Teth, bied ons (het jongerenwerk van Stichting Welzijn Beverwijk) deze workshop in de voorjaarsvakantie aan. Verderop in het bericht vind je hier meer over.

 

Teth staat voor Talent educatie theater Heemskerk. Teth is een sportieve en  artistieke organisatie die bestaat dankzij mensen en relaties, met warme, sprankelende, veilige cultuur. Een kraamkamer van relaties, inspiratie en visie. Voor menigeen is Teth ook een plaats van herstel. Naast de workshops schermen worden er ook trainingen en workshops acteren gegeven, een wekelijkse relatie,  inspiratie en creatie avond Art-Refresh gehouden en hebben ze Creationdays.

 

Creationdays is een explosie van kunst, sportiviteit en inspiratie Acteren, (theater)schermen, graffiti, zang, dans, muziek. De dag staat in thema van ontwikkeling van talent in Africa en de winst van deze Creationday komt ten goede van 4 adolescenten (wezen), in Kampala, Oeganda. Hou deze website in de gaten voor meer informatie over de volgende Creationdays.

 

In de voorjaarsvakantie op woensdag 26 februari gaan we met Place2Be en Inside54 naar deze workshop. Die wordt gegeven bij Teth (naast de waterrakkers) De workshop is van 14.00 uur tot 16.00 uur en is dus geheel gratis. Heb jij altijd wel eens willen schermen, of wist je helemaal niet dat het bestond en het lijkt je nu wel heel erg leuk om eens een keer te gaan doen..! Dan kun je je tot en met dinsdag 25 februari opgeven bij Place2Be Inside54 via deze website. Als je hier klikt vind je ook meer info. Of neem contact op met een van ons.

 


  • Nul251 Facebook