Collecte voor ruige beats

Collecte voor ruige beats

feb 19, 2014
Door
Nog geen Reactie

Onze Nul251 DJ Producersset Crowd Funding Actie stond gisteren weer in de krant! In het Noordhollands Dagblad van 18 februari 2014 – Dagblad Kennemerland, heeft journalist Jouri Bakker uitgebreid verslag gedaan van de actie met daarbij ook een geweldige foto van de DJ’s Redstyle, Invictus en TBS en Nul251 jongerenwerker William Jordens. We zijn hier erg blij mee en hopen natuurlijk dat iedereen die het gelezen heeft ook wat eurootjes gaat overmaken.

 

Dit kan naar: Stichting Welzijn Beverwijk O.v.v. Nul251 Crowd Funding Project + je e-mail adres ING Rekening: 19.45.290 IBAN: NL09 INGB 0001 9452 90

 

BELANGRIJK!!! Zorg ervoor dat je bij de omschrijving ook je e-mail adres vermeld. Deze hebben we nodig om later de bestanden of foto naar je toe te sturen, om je uit te nodigen voor het lanceringsfeestje of DJ Clinic.

 

Bronvermelding Artikel: ‘Collecte voor ruige beats’ Noordhollands Dagblad 18 februari 2014

 


  • Nul251 Facebook