Gezocht: Collectanten voor Nationaal Fonds Kinderhulp en help mee met nul251…

Gezocht: Collectanten voor Nationaal Fonds Kinderhulp en help mee met nul251…

feb 25, 2014
Door
Nog geen Reactie

Bouw mee aan de basis voor geluk! Word ook collectant…..

 kinderhulp

Geluk kun je niet kopen, dat moet je zelf maken. Maar als je opgroeit in armoede met ernstige problemen thuis, is dat niet eenvoudig. Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Nationaal Fonds Kinderhulp helpt kinderen langs de zijlijn van de maatschappij met simpele bouwstenen – zoals een fiets, sport of een dagje uit. Hiermee legt Kinderhulp de basis voor een gelukkiger leven.

 

Kinderhulp kan geen stabiele thuissituatie geven, maar geeft kinderen die dat nodig hebben wel een steuntje in de rug. Daarom collecteren wij voor het Nationaal Fonds Kinderhulp.

 

Na het grote succes van verleden jaar, we hebben toen een kleine 1000 euro opgehaald, willen we daar dit jaar natuurlijk ruim over heen gaan. In de week van maandag 14 april tot en met vrijdag 18 april gaat Nul251 met tieners, jongeren, vrijwilligers, (maatschappelijk) stagiaires en iedereen die maar mee wilt helpen, collecteren voor het Nationaal Fonds Kinderhulp.’

 

Tijden van de collectes zijn: 15.00 uur tot 17.00 uur en van 18:00 uur tot 20:00 uur in heel Beverwijk en een gedeelte van de Broekpolder. De moeders uit Broekpolder organiseren in de Broekpolder al met enige regelmaat activiteiten om geld op te halen voor het Fonds en dit jaar gaan ze ook collecteren, natuurlijk in de Broekpolder….

 Kinderhulp

Aangezien in deze week precies goede vrijdag valt, wordt er op deze dag niet huis aan huis gecollecteerd. Mocht je deze goede vrijdag toch wat willen doen, dan kan dat op de markt van Heemskerk.

 

Dus….Wil jij graag mee helpen met collecteren voor het Nationaal Fonds Kinderhulp.? Dan kun je jezelf aanmelden bij Petra Visser door te mailen naar info@nul251.info of petra.visser@welzijnswb.nl. Bellen kan ook naar 0251-300397 of 06- 18482619 en je kunt natuurlijk ook altijd even binnenwandelen bij Place2Be of Inside54

 

Lees je dit bericht en wil je graag mee helpen alleen je woont niet in de buurt van Beverwijk? Dan kun je jezelf  ook  hier aanmelden als collectant.


  • Nul251 Facebook