Weer een geslaagde Groep 8 Disco Broekpolder

Weer een geslaagde Groep 8 Disco Broekpolder

feb 27, 2014
Door
Nog geen Reactie

Vrijdag 21 februari 2014 was er weer een geslaagde Broekpolder Groep 8 Disco in Inside54. Deze disco, die op initiatief van kinderen en ouders uit de Broekpolder tot stand gekomen is, werd weer goed bezocht. Ruim 80 bezoekers waren er. Het thema was dit keer carnaval en degene die zich het beste binnen het thema had verkleed kon een prijs winnen in de vorm van een kledingcheque van Shoeby. Verder was er ook een dancebattle en de winnaar daarvan kon met zeven vriendjes naar Paintball Spaarnwoude die deze prijs ter beschikking had gesteld. Ook was het deze avond mogelijk om je een paar mooi versierde nepnagels aan te laten meten. Dit werd ook massaal gedaan.

 

Nul251 wil weer alle vrijwilligers en jongeren bedanken die zich voor deze disco hebben ingezet en ziet iedereen graag weer bij de volgende Broekpolder Groep 8 Disco op vrijdag 25 april 2014!!!

Voor de foto’s van de disco klik je hier!!!

 

 


  • Nul251 Facebook