Collecteren met nul251

Collecteren met nul251

apr 23, 2014
Door
Nog geen Reactie

Ik, Pooja, stagiaire bij nul251, het jongerenwerk van Stichting Welzijn Beverwijk, ben samen met Petra , William ,Bjorn, Marco en de jongeren van Place2Be gaan collecteren voor het  Nationaal Fonds Kinderhulp. Niels en Marcha zijn met de jongeren van Inside54 gaan collecteren in de Broekpolder. Het  Nationaal Fonds Kinderhulp is een organisatie die zich inzet voor kinderen die het thuis niet zo breed hebben. Deze kinderen kunnen dan , onder andere door onze collectanten, gaan sporten, een zwemdiploma halen, een fiets krijgen om naar school te gaan en allerlei andere dingen die zij graag willen doen.

 

De collecte week was van 13-04-2014 tot 19-04-2014. Tijdens deze week zijn wij met ons team langs de deuren gegaan om geld op te halen voor al deze kinderen. Ik vond het super leuk om te doen en we hebben € 532,45  opgehaald voor het goede doel.

 

Het enige nadeel vond ik dat er mensen bij waren die de deur gewoon voor je dichtgooide. En wat ik het meest super vond was, dat er gelukkig veel mensen bij waren die wel wat gaven, dat zijn mensen die kinderen ook een toekomst gunnen.

 

Pooja Ramharakh

 


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook