Verkeerseducatie

Verkeerseducatie

mei 13, 2014
Door
Nog geen Reactie

In samenwerking met Post verkeerseducatie uit IJmuiden organiseert het jongerenwerk Nul251 op woensdag 21 mei 2014 in wijkcentrum Prinsenhof een verkeerseducatie middag.
Op deze middag zal er worden ingegaan op onderwerpen als rijden onder invloed, gevaarlijk rijgedrag enz. Ook zullen de jongeren kunnen rijden in een afgestelde buggy zodat het je kunt ervaren hoe de wereld eruit ziet als je onder invloed rijd. Dit zal buiten worden gedaan op het parkeerterrein bij de Blauwe Kikker. Doel van deze middag is bewustwording van het verkeer en welke gevaren er sluipen in onvoorzichtig gedrag.

 

De middag zal beginnen om 16.00 uur en zal eindigen om 18.00 uur.  We verzamelen bij Wijkcentrum Prinsenhof (Beatrixlaan 2) Er zijn maximaal 20 plaatsen vrij dus wees er snel bij met aanmelden.  Aanmelden kan bij Place2Be bij Bjorn bjorn.vanhouten@welzijnswb.nl of bij Inside54 bij Marcha Janson@welzijnswb.nl

 

 


  • Nul251 Facebook