Jonge vrijwilligers gezocht voor zomerfestival Broekpolder!

Jonge vrijwilligers gezocht voor zomerfestival Broekpolder!

mei 21, 2014
Door
Nog geen Reactie

Zomerfestival Broekpolder is naarstig op zoek naar enthousiaste vrijwilligers vanaf 14 jaar die kunnen helpen bij kinderactiviteiten op zaterdag 7 juni. Bij alle activiteiten is sowieso een ingehuurde begeleider aanwezig maar omdat verwacht word dat het dit jaar nog drukker gaat worden dan voorgaande jaren is er extra hulp nodig.  Het gaat om de volgende kinderactiviteiten:

Spiderweb
Paddlebootjes
Peuter paleis
Midgetgolf
Helikopterveld
klauterbaan

 

Uiteraard zorgt zomerfestival Broekpolder ook voor de inwendige mens in de vorm van cola en patat met frikandellen. Geef je nu op via info@zomerfestivalbroekpolder.nl of bel 06-18482635 (William). Voor meer info over zomerfestival Broekpolder, klik hier!


  • Nul251 Facebook