20 juni Dropping

20 juni Dropping

mei 26, 2014
Door
Nog geen Reactie

De jongeren van Inside 54 lopen al weken, nee zelfs al maanden lang te vragen of Nul251 een dropping wilt organiseren. En op vrijdag 20 juni is het dan eindelijk zo ver. Zo’n 18 jongeren kunnen meedoen aan de allereerste Nul251 dropping ooit. Drie groepen van 6 jongeren plus een jongerenwerker zullen in de avond van 20 juni zo rond de klok van half tien ’s avonds ergens gedropt worden.

 

 

 

De bedoeling is dat ze vanaf deze plek in groepsverband hun weg terug vinden. De groep die het eerste terug is wint een leuke prijs. De spelregels zijn vrij simpel. Geen communicatiemiddelen zijn toegestaan, ook hulp van buitenaf is niet toegestaan. Verder zou het leuk zijn als iedereen in survivalkleding komt. Er is na afloop van de dropping een hapje en een drankje (geen alcohol) in het jongerencentrum. Deze is tot uiterlijk 1 uur ’s nachts open.

 

Mee doen kost 2,00 per persoon. Wees snel met inschrijven en betalen want er zijn nog SLECHTS 9 plaatsen over. Verder moet je 14 jaar of ouder zijn om mee te doen. We maken voor deze keer uitzonderingen voor de bezoekers van Inside54 van 13 jaar. Willen jullie mee, zorg dan dat je ouders of voogd contact met ons opneemt voor toestemming. Tel:0251-300300 (vragen naar William of Marcha) of mail marcha@welzijnswb.nl. Wij hebben er veel zin in en hopen jullie op 20 juni te zien!


  • Nul251 Facebook