Wethouder van Weel bezoekt Team Nul251

Wethouder van Weel bezoekt Team Nul251

jul 3, 2014
Door
Nog geen Reactie

Woensdagavond 2 juli jongstleden is de Beverwijkse wethouder Cecilia van Weel samen met de jongerenwerkers van team Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) op de fiets een rondje gaan maken door Beverwijk en De Broekpolder. Nadat de wethouder was bijgepraat en geïnformeerd over de stand van zaken rondom het jongerenwerk gingen ze gezamenlijk op pad. Ze spraken verschillende hangjongeren, buurtbewoners en bezoekers van jongerencentrum Inside54. Tijdens die gesprekken toonde de wethouder grote betrokkenheid en interesse waardoor jongeren niet schroomde hun verhaal te doen. Zowel de wethouder als de jongeren als de jongerenwerkers waren enthousiast over het werkbezoek en spraken af elkaar goed te blijven informeren.

 

 


  • Nul251 Facebook