Afscheid van stagiaires Amira en Pooja

Afscheid van stagiaires Amira en Pooja

jul 7, 2014
Door
Nog geen Reactie

Woensdag 2 juli was het dan echt de laatste stagedag voor de twee Nul251 stagiaires Pooja en Amira. Pooja kwam halverwege het jaar bij ons en heeft 4 dagen per week bij Place2Be en Inside54 stage gelopen.  Amira kwam elke woensdag voornamelijk in Place2Be. Beide stagiaires toonde veel inzet en enthousiasme. Er werden leuke activiteiten door ze georganiseerd en ze hebben menig menu samengesteld voor het eetcafé. Dan hebben we het nog niet eens over alle staartjes, vlechtjes en nagels ze bij de (vooral ) de meiden hebben gemaakt, geplakt en gelakt.

 

Wij van Nul251 willen beide stagiaires nogmaals onwijs bedanken voor hun inzet en inbreng tijdens deze stageperiode. Wij hebben van jullie genoten en wensen Pooja veel succes met verzorgende 3 en Amira met het kiezen van de richting die op wil binnen haar opleiding en haar volgende stageplek. Bedankt voor alles, succes met jullie verdere keuzes en hopelijk tot ziens.

 

 


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook