Stagiaire Pooja

Stagiaire Pooja

jul 7, 2014
Door
Nog geen Reactie

Mijn naam is Pooja Ramharakh. Ik ben 18 jaar, en kom uit Beverwijk. Ik heb het afgelopen jaar stage mogen lopen bij Stichting Welzijn Beverwijk in de tienercentra Place2Be en Inside54, waar ik heb geholpen bij een aantal activiteiten. Natuurlijk heb ik er ook een paar zelf verzonnen. Ik heb samen met het team Nul251 gecollecteerd voor het goede doel. Ik heb ook een aantal keren meegeholpen met het eetcaf√© en ‘Around the Table’ gespeeld. Ook heb ik met de jongeren veel gelachen en heb heel veel nieuwe dingen geleerd, zoals hoe ik het beste met de jongeren kan omgaan.

 

Heb me ook heel erg in verdiept in de doelgroep van de jongeren, waarom ze iets leuker vinden dan de anderen. Kortom, ik kijk terug op een hele mooie ervaring die ik mocht op doen.

Groetjes Pooja.


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook