Heb jij een geweldig plan?

Heb jij een geweldig plan?

doe maar geweldig

Ben jij geweldig?!

Iets geweldigs voor een ander doen is geweldig leuk. Één keer of vaker. Iets groots of iets kleins. Ga samen met ouderen van een bejaardentehuis koken, organiseer een dagje uit voor tienermoeders of maak je buurtbewoners blij met een wijkfeest. Wat het ook is, iemand anders houdt er een geweldig gevoel aan over. En voor jou is het ook feest. Want als jouw plan geweldig genoeg is krijg je naast al onze support ook nog eens max. € 1000 om je plan perfect uit te voeren!

 

 

Dat is in het kort gezegd waar Ik Ben Geweldig (IBG) voor staat. Met coaching, training en financiële bijdragen tot € 1000,- willen we zoveel mogelijk jongeren supporten bij hun eigen idee om iets goed te doen voor een ander. Daar is niet alleen de ander bij gebaat; het is ook nog eens heel leuk en leerzaam voor jou zelf. Geweldig toch?

 

Iedereen in heel Nederland t/m 24 jaar, kan zijn of haar idee via de website bij Ik Ben Geweldig indienen. Omdat lang niet alle jongeren bezig zijn de wereld te willen verbeteren, of niet weten waar ze moeten beginnen gaat Ik Ben Geweldig daarnaast actief op zoek naar jongeren zonder plannen en naar plannen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In wijken, op scholen en in jongerenorganisaties. doe maar geweldig

 

Dus start meteen en ga in 3 STAPPEN NAAR GEWELDIGHEID>>>  Je hebt een geweldig idee! Maar je weet nog niet precies hoe je het moet aan gaan pakken. Wat nu? Klik hier voor tips.

 

 

Je kunt natuurlijk ook altijd even met één van ons contact opnemen, via deze website, binnen wandelen bij Place2Be of Inside54 of het aan de ambulant jongerenwerker vragen die bij je langs komt op het plein. Wij helpen je graag verder met jouw geweldige idee.

 

ik ben geweldigOver NJR

 

Bij de Nationale Jeugd Raad (NJR) werken ruim 30 jonge mensen en honderden vrijwilligers aan (media)campagnes en projecten voor jongeren. NJR geeft jongeren de kans om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen; bij hen in de buurt tot aan de VN. Daarnaast adviseert NJR overheden en allerlei andere organisaties over jeugdbeleid.

 

Ik Ben Geweldig is het jongeren activeringsprogramma van NJR en VSBfonds. Door coaching, training en een financiële bijdrage worden jongeren ondersteund bij het doen van iets goeds voor een ander.

 

 


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook