Assisteer mee bij King of Beverwijk

Assisteer mee bij King of Beverwijk

aug 21, 2014
Door
Nog geen Reactie

Op 11 oktober is er weer een King of Beverwijk in Waterrijk, Broekpolder. Team Nul251 gaat deze unieke danswedstrijd (gericht op breakdance, body popping, hip-hop) ondersteunen. Heb jij zin om samen met ons te assisteren hierbij, geef je dan nu op bij ons.

 

Wij zoeken nog mensen voor de op- en afbouw, inschrijvingen van de artiesten, rondbrengen van flyers en uitdelen van drankjes/eten.

 

Maar je mag uiteraard ook als bezoeker gewoon langskomen of zelfs mee doen aan deze wedstrijd. Wil je meedoen aan de wedstrijd of assisteren? Stuur dan een e-mail naar william@welzijnswb.nl of bel 06-18482635 (Jongerenwerker William).

 

Klik hier voor filmpje van de eerste ronde van de voorgaande battle.

 

 


  • Nul251 Facebook