Best 0251 Hardstyle DJ Contest 2014

Best 0251 Hardstyle DJ Contest 2014

okt 1, 2014
Door
Nog geen Reactie

Het is weer zover, het jaarlijks terugkerende ‘Best 0251 Hardstyle DJ Contest’ komt er aan! Zoals altijd georganiseerd door Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) in samenwerking met LUA en Tone Control.
Voorgaande jaren was dit een enorm succes, met winnaars DJ Redstyle (Heemskerk) in 2012 en Invictus (Beverwijk) in 2013. Ook in 2014 gaan we samen met jullie opnieuw op zoek naar de beste hardstyle DJ uit de regio IJmond-Noord.

 

Dit jaar worden er nieuwe elementen aan de contest toegevoegd. Na veel vragen van deelnemers en bezoekers hebben wij besloten om voorrondes toe te voegen aan het bestaande programma. Hierdoor kunnen meer talentvolle dj’s meedoen aan de wedstrijd. Er zullen twee voorrondes gehouden worden namelijk op donderdag 30 oktober in Café Roemers (Beverwijk) en vrijdag 31 oktober in JC  Zienhouse (Uitgeest). De finale is op vrijdag 28 november in LUA.

 

In totaal kunnen maximaal twaalf Dj’s zich aanmelden voor de wedstrijd waarvan er zes in JC Zienhouse en zes in Café Roemers optreden bij de voorrondes. Hierbij is een professionele jury aanwezig die de deelnemers beoordeeld. Welke juryleden zich inmiddels hebben aangemeld krijgen jullie nog te horen van ons. Er gaan bij de voorrondes twee Dj’s door naar de finale. Dus vanuit de voorrondes zullen maximaal 4 dj’s meedoen. De tijd is voor beide voorrondes hetzelfde van 20.00 tot 00.00 uur en de entree is ook gratis. Check de flyer voor meer informatie.

 

Maar dat is niet het enige nieuwe element want Nul251 heeft nog iets leuks bedacht. De WILDCARD! De wildcard wordt weggegeven aan iemand die persoonlijk is uitgekozen door de organisatie om mee te doen in de finale. Dat kan betekenen dat een volstrekt onbekende dj of iemand die al is afgevallen toch nog mag meedoen. Slechts 1 week voor de finale wordt deze persoon bekendgemaakt door de organisatie.

Uiteindelijk zullen dus in de finale vijf deelnemers strijden voor de titel: Best 0251 Hardstyle DJ 2014.

 

Voor het programma, de juryleden en de prijzen moet je nog even geduld hebben maar deze worden via www.nul251.info bekendgemaakt of check de flyer. Voor vragen of extra informatie; mail william@welzijnswb.nl; bel 06-18482635.

 

 


  • Nul251 Facebook