Night of Darkness met JC Inside 54

Night of Darkness met JC Inside 54

okt 14, 2014
Door
Nog geen Reactie

Wij willen jullie een avond laten beleven waarbij het zou kunnen dat sommige van jullie je een dag of misschien zelfs een  week niet kunnen slapen.  Want  als jullie het leuk vinden gaan we samen op avontuur. Bij de vuurlinie  in Beverwijk wordt er namelijk een Halloween spookroute  georganiseerd, en daar kunnen we  met ze allen aan mee doen!

 

Op vrijdag 31 oktober om 18:15 uur verzamelen we allemaal bij jongerencentrum Inside54. We fietsen dan met z’n allen naar de Vuurlinie in Beverwijk. Om 19:00 uur gaan we met de spooktocht beginnen. De wandeling duurt 2 uur en gaat langs 3 verschillende spooklocaties.

Na de tocht fietsen we uiteraard gezamenlijk weer naar huis. Het is ook mogelijk om zelfstandig te reizen maar zorg dat je 18:45 uur uiterlijk bij de vuurlinie (Noorderweg 13a, 1948 PJ Beverwijk)  aanwezig bent. Meld je dan bij jongerenwerker Bert Kalter.

 

De spooktocht kost slechts € 12,50, bij inschrijving in jongerencentrum Inside 54 (Schutterskwartier 54, Heemskerk) dien je wel meteen te betalen. Je hebt de tijd tot vrijdag 31 oktober 12.00 uur. We hebben minimaal 10 deelnemers nodig om deze activiteit door te laten gaan.

 

Check hier de overlevingsgids: http://www.nightofdarkness.nl/meer-informatie/#gids

Ben jij stoer genoeg om mee te gaan en 14 jaar of ouder, meld je dan snel aan!!!

Voor meer informatie of vragen mail naar: kalter@welzijnswb.nl.


  • Nul251 Facebook