Doe mee en WIN bioscoopkaarten met BUUV

Doe mee en WIN bioscoopkaarten met BUUV

okt 29, 2014
Door
Nog geen Reactie

BUUV is de sociale marktplaats voor en door bewoners van Beverwijk, Heemskerk, Broekpolder en Velsen. BUUV draait om dingen die je als buurt- of stadsgenoten voor elkaar kunt doen. Dit kan van alles zijn: koken, samen iets ondernemen, de hond uitlaten, een lift naar de huisarts, een klusje in huis of de tuin, hulp met computers, en ga zo maar door.

 

In de eerste week van november zullen er BUUV posters hangen in verschillende bushokjes in de hele IJmond (Beverwijk, Heemskerk, Broekpolder en Velsen). Zie jij een poster  van BUUV in een bushokje hangen? Maak dan snel een selfie waar jij en de poster op staan en maak kans op bioscoopbonnen voor jou en je BUUV.

Mail jou BUUVselfie voor 15 november naar info@ijmond.buuv.nu of tweet jouw BUUV-selfie voor 15 november naar  @BUUVIJmond en maak kans op deze bioscoopkaarten!

 

De selfies worden geplaatst op de  Facebook pagina van BUUV IJmond 

 

Als BUUV hoeft je echt niet altijd klaar te staan. Je kunt ook af en toe een handje helpen; gewoon wanneer het jouw uitkomt. Want wat voor jouw een kleine moeite is, kan voor een ander juist heel veel betekenen. Beter een goede BUUV dan een verre vriend.

 

 


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook