UIt je Bol! In de Polder…..

UIt je Bol! In de Polder…..

nov 10, 2014
Door
Nog geen Reactie

Werkgroep Groen Broekpolder is zaterdag 8 november druk bezig geweest om langs het wandelpad onderaan het talud naar de A9 (fietsbrug) flink wat bollen te planten. Ze hebben deze ochtend zo rond de 20 vierkante meter onder handen genomen. Dit zijn 2000 bollen een zeer goede prestatie.

 

Dat was nu ook  precies de doelstelling  voor  die dag. Marco had nog flink wat  buurtbewoners meegenomen, waaronder enkele scholieren die invulling zochten voor een maatschappelijke stage. Dat is met dit project zeker goed gelukt. Werkgroep groen wil iedereen daarom dan ook  hartelijk danken voor het enthousiasme en de inzet.

 

Nog niet alle bollen zijn de grond in. Er is nog steeds zo’n 20 vierkante meter (2000 bollen)  te gaan. Daarvoor is nog een tweede datum gereserveerd namelijk woensdagmiddag 19 november.

 

 Jongeren van Inside54 gaan dan samen met Daphne, Michel en Petra aan de slag om deze te planten om in het voorjaar van 2015 veel kleur in de wijk te hebben.

 

Mocht  de klus dan nog niet geklaard zijn dan is er nog een derde dag gepland zaterdag 29 november, waarop de werkgroep groen (Broekpolder) in dat geval weer een beroep op jullie wil doen. Voor alle foto’s klik hier


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook