En de Wildcard gaat naar ?!

En de Wildcard gaat naar ?!

nov 17, 2014
Door
Nog geen Reactie

Nog een ruime week te gaan voordat het tijdens Best 0251 hardstyle dj contest op vrijdag 28 november helemaal losgaat in LUA, Beverwijk. Maar voor het zover is zijn er nog een aantal losse eindjes die aan elkaar geknoopt moeten worden.

 

Aanstaande donderdag 20 november gaan we voor de deelnemers en het publiek duidelijkheid scheppen, er is namelijk nog een WILDCARD die we gaan weg geven! Maar wie gaat hem krijgen? Is het iemand die al heeft meegedaan of iemand die juist niet in de gelegenheid was om mee te doen? Aanstaande donderdag zal het allemaal duidelijk worden.

 

Maar er is meer. Aanstaande donderdag is ook de loting voor de volgorde van de deelnemers. Tevens gaan we de nieuwe regel uitleggen. Er mag namelijk niet meer gedraaid worden met eigen gekozen nummers. Iedereen moet een USB meenemen en krijgt daarop een aantal hardstyletracks waar ze uit mogen kiezen. Degene die als eerste moet draaien mag ook als eerste een tracklist uitzoeken die bij hem past. Wij zijn uiteraard reuze benieuwd wie wat gaat kiezen.

 

Als laatste krijgen alle deelnemers een korte uitleg van Rekordbox. Rekordbox kan door iedere DJ gratis gedownload worden en is specifiek ontworpen om te gebruiken in combinatie met een CDJ-speler. De deelnemers mogen tijdens de wedstrijd gebruik maken van dit programma. Luca Perini beter bekend als DJ Speakerfreakz en The Mad Scientist zal de uitleg geven. Deze is geheel GRATIS!

 

Alle deelnemers die aan de voorrondes hebben meegedaan moeten zich dus aanstaande donderdagavond om 19.00 uur melden bij jongerencentrum Place2Be. Wil jij ook bij de uitleg van Rekord-Box zijn, dan ben je vanaf 19.30 uur welkom.


  • Nul251 Facebook