De finale en alles wat je nog moet weten!

De finale en alles wat je nog moet weten!

Aanstaande vrijdag 28 november is eindelijk de wedstrijd van het jaar namelijk de ‘Best 0251 Hardstyle Dj Contest’ . Net als voorgaande 2 jaren is het georganiseerd door Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) en in samenwerking met Tone Control en LUA. Vijf jonge dj’s uit IJmond Noord gaan tussen 21.30 en 04.00 uur strijden in LUA om de felbegeerde titel ‘Best 0251
hardstyle dj 2014’  en daarnaast nog een tal van prijzen.

 

Op 30 en 31 oktober werden in respectievelijk Café Roemers, Beverwijk en jongerencentrum Zienhouse, Uitgeest voor het eerst de voorrondes gehouden. Daaruit kwamen winnaars; Fallou M’Beguere, Martijn Boerkoel, Roy Mous, Roy Venema. Donderdag 20 november werd via de Wildcard de 15 jarige Stijn van Leeuwen toegevoegd aan de finalisten.

 

Er is geloot in welke volgorde de deelnemers moesten draaien. De volgorde is: Roy Mous, Roy Venema, fallou M’Beguere, Stijn van leeuwen, Martijn Boerkoel. Wat er anders is dan voorgaande jaren is dat de dj’s een lijst van hardstyletracks meekregen waaruit ze mochten kiezen. Daarnaast mogen ze 3 eigen geproduceerde tracks of mash-ups toevoegen aan hun set van maximaal 45 minuten.

 

Er zijn dit jaar maar liefst 4 professionals die hebben aangegeven het een eer te vinden om te jureren namelijk: DJ’s Backfire, Minimaster, Speakerfreakz en Mc The Russian.

 

Wat valt er winnen voor de dj’s? Naast de titel heeft onze partner Tone Control softwarepakket Komplet 10 van Native Instruments ter beschikking gesteld als hoofdprijs. De winnaar mag op zaterdag 29 november een dj set draaien van ongeveer 25 minuten tijdens het programma Weekend Warriors van Radio Beverwijk en als  opener op een evenement van Free2party (Bekend van o.a. Hard Classics in The Sand) ergens in 2015. Als laatste draait hij op alle dance evenementen van Stichting Welzijn Beverwijk komend jaar.

 

Dan rest ons de timetable en de huishoudelijke mededelingen:

 

21.30 – 22.00 uur Minimaster

22.00 – 22.30 uur TBS aka Indestructible

22.30 – 02.15 uur Wedstrijd

02.15 – 02.45 uur Speakerfreakz

02.45 – 03.15 uur Invictus (Winnaar 2013)

03.15 – 03.45 uur Redstyle (Winnaar 2012)

03.45 – 04.00 uur Prijsuitreiking

Host: MC The Russian & William (DJ) Jordens.

 

Nu de huishoudelijke mededelingen.

De inloop is om 21.30 uur en de wedstrijd om 22.30 uur in LUA, Beverwijk. Zorg dus dat je op tijd bent zodat je de hele wedstrijd kan mee maken. Je mag naar binnen als je 16 jaar of ouder bent. Neem je wel je ID bewijs mee want Geen ID is geen ENTREE! Als je 18 jaar of ouder bent krijg je een bandje waar je bier of wijn mee kan halen bij de bar. Geen bandje is geen alcohol! De entreeprijs is net als voorgaande jaren slechts €5,00 per persoon dus geen enkele reden om dit feestje te missen. Wij hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 28 september in LUA aan de Hoflanderweg 104 in Beverwijk.

 

Wil je meer info over deze avond; william@welzijnswb.nl of 06-18482635.


  • Nul251 Facebook