Veel waardering voor Sociaal Werker William Jordens

Veel waardering voor Sociaal Werker William Jordens

nov 27, 2014
Door
Nog geen Reactie

Onder valse voorwendselen en daardoor totaal verrast is de in Beverwijk werkzame jongerenwerker William Jordens woensdag 26 november jongstleden door collega’s, gemeente en netwerkpartners in het zonnetje gezet.

 

In de veronderstelling een ingelast overleg tussen gemeente Beverwijk en Stichting Welzijn Beverwijk bij te wonen valt William in totale verbazing als blijkt dat het extra overleg op hem gericht is. Wat blijkt. Enkele maanden geleden hebben mensen met wie hij samenwerkt, hem voorgedragen voor de landelijke verkiezing van de MOgroep (De MOgroep is de landelijke brancheorganisatie voor Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening) als Sociaal Werker 2014. Helaas is William uiteindelijk niet door de jury genomineerd en zit hij niet bij de laatste drie die voor de landelijke titel gaan. Maar de waardering voor hem als Sociaal Werker is er niet minder om geworden. Wethouder Cecilia van Weel, directeur Nora Azarkan en collega jongerenwerker Marco Dalprà roemen William over zijn werk als (ambulant) jongerenwerker, de wijze waarop hij het heeft vormgegeven, de projecten en activiteiten die hij heeft opgezet en de resultaten die zijn bereikt. Hierdoor is hij het boegbeeld geworden van het (ambulant) jongerenwerk in Beverwijk.

 

De ochtend wordt afgesloten met koffie en gebak en de gelegenheid voor de aanwezigen om na te praten met de officieuze Sociaal Werker Beverwijk 2014.

 

 


  • Nul251 Facebook