JC Inside helpt een handje mee….

JC Inside helpt een handje mee….

dec 9, 2014
Door
Nog geen Reactie

Op zaterdag 13 december, staat Stichting Welzijn Beverwijk en Welschap Heemskerk van 10.00 uur tot en met 16.00 uur op de kerstmarkt aan het Gildeplein in Heemskerk. Tijdens deze kerstmarkt zijn
medewerkers van het
Sociaal Team en Buurtteam Broekpolder aanwezig. Zij willen kennis maken met de bewoners uit Broekpolder. Ook is het tiener/jongerenwerk van Jongerencentrum Inside54 aanwezig.
Verder zullen medewerkers van het project
BUUV aanwezig zijn en BUUV promoten. BUUV is de Buurtmarktplaats voor en door bewoners uit Heemskerk, Beverwijk en Velsen.

 

Bezoekers van de kerstmarkt kunnen bij de stands van Stichting Welzijn Beverwijk en Welschap Heemskerk vrijblijvend een donatie voor het goede doel komen doen. Deze donatie komt ten goede aan Serious Request en Voedselbank IJmond Noord. Jongeren van Inside54 in Broekpolder hebben voor deze goede doelen ook diverse dingen gemaakt. Zo kunnen er onder andere zakjes bloembollen, fotolijstjes en andere spullen gekocht worden. De totale opbrengst van de verkoop van deze spullen gaan naar eerder genoemde goede doelen. Inside54 zal ook op woensdagmiddag 17 december op het Gildeplein staan om donaties te vragen.

 

Op maandag 22 december gaat Inside54 met de jongeren de helft van de opbrengst afleveren bij het Glazen Huis “Serious Request” in Haarlem. De andere helft van het gedoneerde geld word door de jongeren in januari 2015 aangeboden bij de Voedselbank IJmond Noord.  

 

Kom zaterdag 13 december van 10.00 uur t/m 16.00 uur naar de kerstmarkt aan het Gildeplein in de wijk Broekpolder te Heemskerk.


Comments are closed.

  • Nul251 Facebook