Datum crowdfundingsparty producerset bekend

Datum crowdfundingsparty producerset bekend

jan 28, 2015
Door
Nog geen Reactie

Hij staat er al lang en breed en wordt al geregeld gebruikt. Sterker nog, als het aan de jongeren ligt werken ze dagelijks met onze semi-professionele producersset van Nul251.

 

 

De tijd is echter aangebroken om de crowdfunders, fondsen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd te bedanken.

 

Het feestje zal plaats vinden op donderdag 12 februari tussen 20.00 en 23.00 uur in jongerencentrum Place2Be. De inloop start om 20.00 uur en is tot 20.30 uur. Om 20.30 uur tot 21.00 uur is er voor de bezoekers de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende activiteiten zoals een korte demonstratie Ableton, FL Studio en beatmatchen.

 

Daarnaast krijgen de crowdfunders allemaal een gratis cd met daarop mixen van dj’s Redstyle, TBS en Mean Machines (voorheen dj Invictus). Voor de bezoekers die ook de cd willen hebben is hij voor een mooi prijsje van slechts €5,00 te koop. Na 21.00 uur worden alle mensen officieel bedankt voor hun bijdrage. Om  uiterlijk 21.05 uur gaan de Nul251 dj’s lekkere EDM draaien tot sluitingstijd.

 

Wij hopen jullie allemaal te zien op donderdag 12 februari in jongerencentrum Place2Be. Adres: Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk. Mocht je nog met vragen zitten mail naar: william@welzijnswb.nl of bel: 06-18482635.


  • Nul251 Facebook