Week v/d Liefde van start

Week v/d Liefde van start

feb 9, 2015
Door
Nog geen Reactie

Aanstaande zaterdag is het Valentijnsdag. Elk jaar gaat team Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Welschap Heemskerk) in de Week v/d Liefde naar de basisscholen in Beverwijk en Broekpolder.

 

Vandaag bestond het team uit Marcha, William, Piet, Cannan en Patrick die langs basisscholen de Wilgeroos en de Sleutelbloem gingen. Marcha en Canan deden met de meisjes het spel ‘Girls Choice’  en Piet, William en Patrick het spel ‘Boys R Us’.

 

Deze informatieve spellen bevatten belangrijke thema’s die te maken hebben met: liefde, sex, relaties en soa’s. In de jongerencentra Place2Be (Beverwijk) en Inside54 (Broekpolder) zullen deze spellen ook gespeeld worden.

 


  • Nul251 Facebook