Week van de liefde in De Vrijheit

Week van de liefde in De Vrijheit

feb 12, 2015
Door
Nog geen Reactie


Vandaag waren Michel, Marcha, Esma en Marco van
team Nul251, vanwege De Week van de Liefde, in Wijk aan Zee op basisschool De Vrijheit om met de leerlingen van groep 8 de bordspelen ‘Girls Choice’ & ‘Boys R Us’ te spelen. Deze informatieve spellen bevatten belangrijke vragen en opdrachten die te maken hebben met: liefde, sex, relaties en soa’s.

 

Bij de jongens zat de sfeer er goed in. Vragen werden goed beantwoord en er werd stevig gediscussieerd. Ook bleken er meerdere acteertalentjes aanwezig te zijn. De plaatjes van de verschillende type meisjes en de daarbij horende vragen leverde zoals elk jaar weer de nodige hilariteit op. Meest opvallende quote van dit jaar: “blonde meisjes/vrouwen vallen op rijke mannen”.

 

Bij de meiden was het in het begin van het spel heel spannend. Op sommige moment was het grappig, maar vrij snel werden de meiden heel erg serieus. De meiden wisten zelf al aardig wat over de thema’s, doordat een aantal thuis voorlichting hebben gehad. Na afloop waren de meiden allemaal heel positief en wilde eigenlijk doorgaan met het spel! Een super geslaagde en leerzame middag!

 

 

 


  • Nul251 Facebook