Crowd Fundings Actie afgerond

Crowd Fundings Actie afgerond

feb 16, 2015
Door
Nog geen Reactie

Een jaar geleden startte Nul251 samen met drie talentvolle Dj’s uit de IJmond een crowdfundingsactie om geld bij elkaar te verzamelen ten behoeve van een producersset. 12 februari jongstleden was de afronding hiervan in de vorm van een feestje voor de donateurs.

 

Jongerenwerkteam Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) wilde een stap voorwaarts maken in het kader van de IJmondiale talentontwikkeling op DJ gebied. Aanleiding voor deze Crowd Funding Actie was het feit dat het jongerenwerk al zo’n twee jaar insprong op een behoefte die er was, en nog steeds is, onder een flinke groep jongeren om de kneepjes van het DJ vak te leren. De volgende logische stap was dat de jongeren zelf muziek gaan produceren. Echter deze mogelijkheid was er niet vanwege het ontbreken van voldoende financiële middelen om apparatuur hiervoor aan te schaffen waardoor talent niet verder ontwikkelt kon worden.

 

Dankzij alle Crowdfunders, het Prins Bernard Cultuurfonds en een sponsoring van Connections Networks & Services en Unexpected Music is het doel bereikt en kan DJ talent uit Beverwijk en omgeving terecht bij jongerenwerkteam Nul251 om de stap te maken naar het produceren van hun eigen muziek op een semi-professionele producersset. We zijn de genoemde donateurs zeer erkentelijk voor hun bijdrage waardoor deze actie is geslaagd en willen jullie allen daarvoor heel hartelijk bedanken.

 

 


  • Nul251 Facebook