Wethouder Cecilia van Weel bezoekt JC Place2Be

Wethouder Cecilia van Weel bezoekt JC Place2Be

mrt 11, 2015
Door
Nog geen Reactie

Wethouder Cecilia van Weel had het ruimschoots geleden aangekondigd en op dinsdag 10 maart was het eindelijk zover. Dit keer stond een bezoek aan jongerencentrum Place2Be  en een ontmoeting met onze nieuwe collega Ellen Carpay en een bezichtiging in de Nul251 studio op het programma.

 

Niels Veen, beleidsambtenaar van jeugd en sport, was ook mee om in het jongerencentrum te praten met de kinderen en jongeren die op dat moment aanwezig waren. Zoals altijd nam onze wethouder ruimschoots de tijd en ging met alle aanwezigen in gesprek.

 

Uiteindelijk lieten de jongeren in de studio zien hoe de apparatuur werkte en waar ze op dat moment mee bezig waren.

 

 


  • Nul251 Facebook