DJ Putski3 wint 4de voorronde EDM dj wedstrijd

DJ Putski3 wint 4de voorronde EDM dj wedstrijd

mrt 16, 2015
Door
Nog geen Reactie

Mike van der Putten ook wel bekend als DJ Putski3 wint de 4de en tevens laatste voorronde van de Best 0251 EDM Dj contest. De voormalige winnaar van de gelijknamige wedstrijd in hardstyle in 2013 wist de 4 andere deelnemers achter zich te laten door de driekopige jury ruimschoots te overtuigen. Hierdoor zijn de 4 kandidaten die zich rechtstreeks hebben geplaats voor de finale bekend.

Kevin Hoogers (Groove Panda), Martijn Boerkoel (Radion), Wouter Boerkoel en Mike van der Putten (Putski3) zullen op 10 april het tegen elkaar opnemen in LUA. Maar voordat het zover is hebben we nog een halve finale. In de halve finale staan alle runner ups van de voorrondes. Het hadden er 4 moeten zijn maar de jury besloot dat het er 7 zijn geworden.

Stijn van Leeuwen (Tiger Bread), Fallou M’Beguere (Gallas), Bob Vrenegoor (BeeVee), Luuk Vermeer, John van Oest, Roy Venema (Abduct), Redmar Esser (Mr Deepmind) gaan op 3 april in de Pagode strijden voor de allerlaatste ticket naar de finale in LUA.

De juryleden voor de voorrondes waren Bert Kloos (DJ Kolos), Rene Thepass (Radio Beverwijk) en Patrick Rey (DJ The Rewinder). Tijdens de laatste voorronde was Luca Perini (DJ Speakerfreakz) gastjurylid.

Zoals je al kon lezen is de halve finale op vrijdag 3 april in de Pagode. De Pagode is gelegen aan de Brink 26 in Beverwijk.


  • Nul251 Facebook